Tidene er oppdatert 11.01.2020.

Lenger ned på siden finner du informasjon om påmelding !


HerretrimTorsdag20:00-22:00Os GymnasJohannes Thuen
DametrimMandag19:00-20:00Os GymnasRenate Olsen
DametrimOnsdag18:00-19:00Os GymnasCecilie B. Sandal
Yogaonsdag19:00-20:30Os GymnasOs Yoga ved
Karina Lyssand
Turn
Jenter 5-6 år
Onsdag18:00-19:00Os BarneskuleHovedtrener:

Erika Marie Andersen

Hjelpetrener:
Chatarina Amundsen

Turn
Jenter 7-9 år
Tirsdag17:30-18:30Os BarneskuleHovedtrener:

Stephan Blum

Hjelpetrener:
Sølvi Jeanette Tønnessen

Turn
Gutter 5-9 år
Mandag17:30-18:30Os BarneskuleHovedtrener:

Stephan Blum

Hjelpetrener:
Ingrid Wilhelmsen
Trampett
10-13 år
Torsdag18:00-19:00FlerbrukshallenHovedtrener:
Halvor Koldal

Hjelpetrener:
Bente Føleide
Erik Håland
Tom Andre Hjelle
Trampett
13 år +
Torsdag18:00-20:00FlerbrukshallenHovedtrener:
Halvor Koldal

Hjelpetrener:
Erik Håland
Bente Føleide
Tom Andre Hjelle

Informasjon i forhold til påmelding i de ulike treningsgruppene:

Voksne medlemmer melder seg på via Minidrett.no. Lag egen bruker og passord. Faktura vil komme på minidrett og som påminnelse på registrert e-postadresse. Følg instruktørens og kontaktpersonens anvisninger i forhold til informasjonsgrupper på facebook eller andre løsninger.

Barn som meldes på :

  1. Oppmøte: Minst en foresatt møter på trening sammen med barnet første gang for introduksjon og informasjon. Trenere ønsker å møte deg som foresatt sammen med barnet. Turnstyret ønsker å videreformidle informasjon. Barnet kan prøve 1. og 2. trening før påmelding.
  2. Påmelding skjer via https://medlemskap.nif.no/25416. Hjelp til påmelding finner du lenger ned på siden.
  3. Informasjonsgrupper: Når barnet er påmeldt i MinIdrett vil foresatte og barn bli lagt til i SPOND. I hovedgruppen «Os turnforening» og tilhørende «undergrupper». Invitasjonen fra Spond må aksepteres før du får tilgang til gruppene. Du kan velg om du vil laste ned appén, få informasjon via sms eller e-post. All informasjon vil foregå via Spond. Der vil du også bli bedt om å gi beskjed om barnet «deltar» eller «ikke deltar». Det gir oss og trenerne trygghet på hvilke barn vi har ansvar for på trening.
  4. Faktura kommer på MinIdrett, men du får også en påminnelse via registrert e-postadresse. Det vil komme to faktura. En for medlemskap i Os turnforening og en for treningsavgift i Os turn. Som regel kommer faktura først i mars/april pga betalingsummen skal godkjennes på årsmøtet i mars i Os Turnforening hvor alle medlemmer er hjertelig velkomne.
  5. Dugnad: For å holde kostnadene så lave som mulig er vi avhengig av din hjelp til ulike arrangement og skaffe inntekt ved hjelp av loddsalg, evt. andre produktsalg. Vi trenger hjelp til enkel servering på siste trening før sommeren og hjelp i forbindelse med å arrangere juleavslutning i desember. Vi har også behov for å øke voksentettheten med 2 frivillige voksne på enkelte barneparti. Da tenker vi enten 2 faste voksne hele vår/høst eller rullering av voksne slik at det blir noen ganger hver.

Hjelp og veiledning:

MinIdrett: https://minidrett.nif.no/

SPOND: https://spond.com/welcome