Os Turngruppe består av grupper for barn og voksne som har glede av fysisk aktivitet sammen med andre likesinnede. Vi har et eget styre som jobber frivillig for å administrere og organisere aktiviteten i Os Turn. Styret består av leder, økonomiansvarlig, sekretær og et styremedlem + 2 varamedlemmer. Vi har også en egen medlemsansvarlig. Vi har det veldig trivelig i lag og jobber godt sammen.

Verdiene vi står for er OmtankeSamholdTrivselUtviklingRespektNærhet.

Barnegruppene består av gutter/jenter på Gymlek 4-5 år, Turn/Trampet, blandete grupper på Os Turn 6 år, Os Turn 7-8 år og Os Turn 9-10 år. De har treningslokaler i gymsalen på Os Ungdomsskole og i Oshallen med tilknytning til den nye turngropen. Trenerne bruker all sin sjarm for å motivere ungene til å øve teknikker gjennom semesteret. Litt disiplin må også til. Ungene er en glad og lærevillig gjeng.

Trampettgruppen består av gutter/ jenter på Nytroppen fra 10 år, Juniortroppen fra 11 år og Seniortroppen fra 12/13 år. De trener i nye Oshallen på Kuventræ med tilknytning til den nye turngropen. Trenerne er erfarne fra egen tid som turnere og gir mye av seg selv for å pushe ungene opp i høyden for en salto for så å lande trygt på bakken.

Dametrim består av vanlige treningstimer, men også yoga. Alle damer over 18 år+ er velkomne. De trener på Os Barneskole. De har en lettere treningstime mandag og en litt tyngre time onsdag. De har veldig spenstige og ivrige trenere som lyser av entusiasme og glede.

Herretrimmen består av godt voksne menn. De trener på Os barneskole. Og de tar gjerne imot nye medlemmer. Treneren har god kontroll på gjengen og har lang fartstid som trener for herrene. Han motiverer gjengen til å fortsette treningen gjennom vår og høsthalvåret.

Har du lyst til å trene sammen med noen av disse gruppen?

Ønsker du å drive med turn eller trening på et av disse partiene så må du melde deg inn som medlem av Os Turnforening og på den gren du velger å delta på.

Mer informasjon finner du under «Treningstider» http://www.osturn.no/turn/treningstider/

Ta kontakt med Medlemsansvarlig via e-post leder-turn@osturn.no om du ønsker å delta, kontaktopplysninger finner du her: http://www.osturn.no/turn/kontakt/