Julehilsen fra Os håndball

Et år er snart omme, et år ingen kunne sett for seg. Og oppi dette skal vi drive klubb, være trenere, foresatt og spillere hvor sesongslutt ble amputert, sesongstart utsatt, kamper startet, kamper omberammet, kamper utsatt igjen og seniorer som aldri fikk startet sesong.. enn så lenge. Og smittevern skal overholdes, vasking og spriting og avstand på trening. Ikke lett å trene håndball da. Økonomien blir satt på prøve, ingen inntekt på kamper.

Tålmodigheten har også virkelig blitt satt på prøve for noen og enhver.

Men vi er så imponert over hver og en av dere, som er med i klubben i vårt hjerte❤️, som er trener, oppmann eller har en eller annen funksjon. Dere har vært løsningsorienterte, samarbeidsvillige og positive uansett hva som har vært av endringer.

Men nå er det snart nytt år og det med uante muligheter. Vi gleder oss til vi er tilbake noenlunde til normalen, slik at alle spillerene våre får gjøre det de synes er aller best – å spille kamper.

Med dette vil vi takke alle for et godt samarbeid i året som har gått. Lad batteriene sammen med deres nære og kjære og nyt en fin og velfortjent juleferie.

Ønsker alle en Riktig God Jul og vi håper på et mye bedre og Godt Nyttår.

Julehilsen fra Styret