Høstferie = håndballmoro i Oshallen

Høstferien er over og vi ser tilbake på en flott uke med håndballmoro i Oshallen. 60 barn har mandag til onsdag deltatt på Håndballskolen som Os Håndball arrangerer i samarbeid med FyllingenBergen.

Visjonen til Os Håndball er flest mulig, lengst mulig, best mulig og dette blir ekstra tydelig på slike arrangementer. Oshallen samler en flokk med barn, mye håndballglede og en god gjeng med stor dugnadsånd. FyllingenBergen stilte med noen instruktører, og flere av våre egne umgdomsspillere stilte også som instruktører. I tillegg kreves et stort apparat både i forkant med planlegging, og ikke minst i gjennomføring av dagene med blant annet både matlaging og opprydding.

It takes a village. I tillegg til den flotte gjengen som stiller opp på dugnad er vi også avhengige av alle sponsorene våre. Vi retter en stor takk til sponsorene våre i Loops, Os trafikkskolesenter, Olstad revisjon og rådgivning, glassmester Helge Austevoll, varme og rørteknikk AS, kiwi, Osbuss, Sport Norge, Hummel, Bastiansen VVS og vedlikehold, Sælen og byggmester Skaatun. Dere er med på å gi barna i bygda et viktig tilbud.

Vi gleder oss allerede til neste gang ☺️