Ny dommeransvarlig i Os håndball

Os håndball har vært så heldige å få Thor-Finn Elverhøy som ny dommeransvarlig i klubben. For de fleste som driver med håndball er nok Thor-Finn et kjent ansikt. Han startet med håndball i en alder av 15 i Sandviken. Han fant rask ut at det var dommergjerningen han ville satse på og har gjennom tiden opparbeidet seg en lang liste med erfaring og verv, her kan nevnes, oppmann/materialforvalter i deler av storhetstiden til Norrøna håndballs herrelag, dommerobservatør og veileder for dommere og i  dommerkomiteen i Hordaland. Thor-Finn er autorisert tidtager nasjonalt og internasjonalt og har vært å se i sekretariatet på diverse landskamper. Han er speaker og har vært trener for diverse lag på både aldersbestemt og seniornivå. Thor-Finn dømmer i dag fra 4.div og nedover og stortrives  med den jobben. Han er også dommerveileder i fotballen når håndballen har pause.

Thor-Finn kommer fra dommeransvarligjobben i Askøy. Han forteller at han alltid har hatt et meget godt forhold til Os håndball, og da forespørselen kom var det naturlig for han å skifte beite.

Os håndball har stått uten dommeransvarlig de siste sesongene, og Thor-Finn gleder seg til å ta fatt på oppgaven med å samle troppene og kanskje få hentet inn noen nye dommere. Han ønsker å få flere til å begynne å dømme, være med å utvikle de dommerne vi allerede har, og skape et godt dommermiljø i Os håndball.