Velkommen til Fana Kjøtt Vårcup 2019

Fana IL Fotball har igjen gleden av å invitere til fotballfest under Fana Kjøtt Vårcup 2019.

Fana IL Fotball og deres samarbeidspartner Fana Kjøtt ønsker velkommen til Fana Kjøtt Vårcup. 2019-utgaven av turneringen går av stabelen på Nesttun Idrettsplass lørdag 25. og søndag 26. mai.

Jenter og gutter i alderen 7 til 12 år skal i Fana Kjøtt Vårcup få utfolde seg i både treer-, femmer-, sjuer- og nierfotball. Turneringen, hvor alle lag spiller minimum tre kamper med påfølgende premieutdeling, er åpen for alle som ønsker å delta og tar sikte på å være et høydepunkt for både spillere, ledere og tilskuere.

NYHET! Valgfri kampdag
Fana IL Fotball har gjennom årene opparbeidet seg stor erfaring med å gjennomføre gode arrangementer til det beste for både spillere, trenere, foreldre og supportere. Klubben legger derfor nå opp til at deltakende lag velger kampdag selv – lørdag eller søndag. Fortsatt tilstrebes et oppsett som gjør at avviklingen skjer innenfor et fornuftig tidsrom på cirka tre til fire timer.

Os Fotball dekker som kjent kostnadene for deltakelse på denne turneringen for alle Os-lag som melder seg på innen fredag 12. april.

Påmelding
Påmelding gjøres digitalt ved å følge pekeren under:

https://www.profixio.com/reg/fana-kjott-varcup-2019?fbclid=IwAR2bQ_vAe1GrBTc_EMOS69hFndvsCCwZ8u2nsokn6PCy4FV8vONk3mT_Tq4

Ytterligere informasjon om turneringen:

https://www.kxweb.no/portal/arego/club/112/news/9416684?fbclid=IwAR1v3UHTJ8sNj_B9MRAvPlYl26ZOb_9KK4y_4Y-Q09Hk0jYQjoavET3uCuQ