Varegg er perfekt timing

Lørdag kl.14.00 kommer Varegg på besøk. Hassan El Fakiri og resten av Os A-lag er revansjesugne etter sist helgs skuffende 2-0 tap mot Lysekloster:

– Vi har tatt det litt roligere denne uken belastningsmessig og er veldig klar for å få spilt en ny kamp. Varegg er et lag vi tapte to ganger mot i fjor og er derfor perfekt motstander til å få målt seg på nytt. Selv gleder jeg meg veldig til å få Lysekloster-kampen ut av minnene og samtidig vise Varegg at vi har utviklet oss.

Erik Kanestrøm er Tipping ligaens toppscorer med sine fem mål. FOTO: MIDTSIDEN

Assistenttrener Ørjan Håland skryter av spillerne etter årets start på Tipping ligaen:

– Spillerne har vært konsentrerte og spilt med engasjement og glede, det tror jeg har mye å si i forhold til spillestilen vår. Hvis folk gjemmer seg vekk og ikke vil ha ballen blir det naturligvis vanskelig å spille fotball, i år har det vært veldig bra. Flere spillere begynner å bli modig med og uten ballen, de klarer mer og mer å sette sitt eget preg på rollene de har på banen. Dette har vi manglet de foregående årene, nå tar de ting videre og da skjer det utvikling.

Til tross for å skape masse sjanser og score 12 mål på fire kamper, slipper vi inn litt for mange lette mål, det må vi gjøre noe med. Det går selvfølgelig på konsentrasjon det også, men kanskje litt kynisme hadde gjort godt. Jeg sier ikke at vi skal klarere ballen til Tøsdal, men kanskje være litt smartere når det koker rundt ørene våre, avslutter Håland.

VELKOMMEN TIL KUVENTRÆ PÅ LØRDAG!! KAMPSTART KL.14.00!!!