Tind Økonomi støtter gatelaget

Tind Økonomi representert ved Therese Johannessen (foran), Supermann og Tony-Andre Fagerthun (til høyre).  Os Fotball representert ved Rune Åsheim Mo (f.v), Arnt Furebotn, Zsolt Korcsmár og Tor-Arne Hitland.

Det er med stor glede vi kan meddele at Tind Økonomi støtter gatelaget!

«Dette setter vi utrulig stor pris på», sier trener for gatelaget, Tor-Arne Hitland, om den nye samarbeidspartner.

Gatelaget er et tilbud i samarbeid med Vartun Oppfølgingstjeneste til alle som har eller har hatt utfordringer med rus og/eller psykisk helse. Målet med tilbudet er å øke livskvaliteten gjennom fellesskap og fysisk trening, og være en møteplass som motiverer til en rusfri hverdag.

Hitland kan fortelle at gatelaget har hatt en fin utvikling med flere deltakere de siste årene. Tilbudet har også blitt utvidet med annen alternativ trening som PT/styrke på Actic, «Back in the ring» – yoga med Os yoga og løpetrening, i tillegg til fotballen. Det har også blitt en tradisjon med bading i Ulvenvannet i etterkant av fotballtreningen – noe de gjør året rundt.

I 2019 arrangerte gatelaget storslått cup for gatelag på Kuventræ, hvor lag som blant annet Fredrikstad og Brann var med. På grunn av pandemien som har pågått i 2020 har mye av aktiviteten utgått og planene om en ny cup måtte settes på vent. Men Hitland ser framover og gler seg til mye god aktivitet også i årene som kommer, og har begynt planleggingsprosessen av en ny cup i 2021. Å reise til NM for gatelag er også en drøm de har.

Alt dette blir lettere med gode samarbeidspartnere, og vi er derfor enormt glade for at Tind Økonomi vil være med å støtte Gatelaget.

– Tind Økonomi er det største rådhuset for regnskap, lønn og økonomisk rådgivning, som eies 100% av lokale eiere. Det vi skaper blir igjen i Bjørnafjorden og gir oss muligheten til å bidra lokalt», sier Knut Haddal som er daglig leder i Tind Økonomi, før han legger til;

Den sosiale møteplassen Os Fotball legger til rette for er samfunnsbygging i praksis. Ambisjoner, ansvar, trening og god veiledning gir til slutt god mestring. Dette er helt sammenfallende med det vi ønsker å skape i vårt team. Vårt mål er åprestere bedre enn våre konkurrenter, og de personene med høyest ambisjonsnivå er i dag våre ansatte. Vi har en grunnleggende positiv tro på våre medarbeidere, og deres vilje og evne til å gjøre ting rett og sette våre kunders behov først. Tind Økonomi består i dag sju ansatte som står klare til å hjelpe deg og din bedrift til et nytt nivå. Vi ser frem til å bli en langsiktig og forutsigbar sponsor for gatelaget, og oppfordrer alle bedriftseiere til å støtte lokalt eierskap.  Da kan vi bidra med enda mer til neste år!

Les mer på www.tindok.no