Takk alle mammaer og pappaer!

Eat Move Sleep Cup ble arrangert denne helgen og det ble en braksuksess. Over 150 lag med unge håpefulle gutter og jenter var i full aktivitet fra morgen til kveld både lørdag og søndag. Daglig leder Endre Brenne var full av lovord:

– Det varmer et fotballhjerte å se Kuventræ fyllt opp med så mange unger og foreldre som heier hverandre frem. EMS-cupen er som skreddersydd for Os Fotball, med fokus på de rette tingene som sunn og god mat, aktivitet og hvile/søvn er det ekstra kjekt å få lov til å arrangere denne cupen.

Imponerende dugnadsånd

Med et stort arrangement så følger det mye arbeid og ansvar. Os Fotball var helt avhengig av å få hjelp fra dugnadsinnsats og da spesielt fra foreldre i klubben:

– Jeg er rett og slett svett av å se på alle som bidro denne helgen, jeg kan ikke annet enn å si tusen takk for denne fantastiske innsatsen som alle la ned for ungene og klubben vår. Vi vet at det er travle hverdager for de fleste av oss og når helgene kommer så er det familietid, vi som klubb er utrolig ydmyk overfor alle som spanderte helgen på oss, sier Brenne.

Stilfull show-kamp

På lørdag ble det også arrangert en showkamp med et kjendislag og et nyopprettet gatelag i Os Fotball med spillere fra Livskvalitet på Vartun oppfølgingssenter:

–  Vi skal være en inkluderende klubb som er for alle og vi skal vise at vi bryr oss. Dette var rett og slett show. Fullspekket med gøyale mennesker som bidro til god underholdning. Vil sende en stor takk til Gatelaget vårt og kjendislaget som gjorde dette mulig, påpeker Brenne.

Her kan du se videoer fra Eat Move Sleep cup:

Dette skriver lokalmedia om EMS-helgen på Kuventræ:

MIDTSIDEN:

– Det beste skotet i karriera

– Stor bildeserie fra EMS-cup

OS&FUSA