Sølvguttene fra Os

FOTO: www.Midtsiden.no

Det var en skuffet gjeng som mottok sine sølvmedaljer etter finaletapet mot Sotra i G17-finalen under Norway Cup. Men til tross for tap var dette en god og verdifull opplevelse:

– Det å være med på en slik cup som Norway cup er så mye mer enn bare fotball, det er sosialt og det er så masse inntrykk. I sarten av cupen er det så mange folk på Ekebergsletta at det er et stort inntrykk bare det. Fotballmessig er det også bra, spesielt etter gruppespillet, da var det kjapt tøffere motstand. Jeg synes guttene og ikke minst de som var med rundt laget, foreldre, slekt og venner fortjener en stor takk til at vi fikk en god opplevelse, sier trener John Ole Johannessen.

Daglig leder i Os fotball var også stolt og imponert over det Os-guttene oppnådde på Norway cup:

– Du kan si hva du vil om Norway cup, det er ikke verdens beste turnering hvis vi ser på kvalitet på motstandere, men det er tross alt verdens største turnering. Det å gå hele veien til finalen er heller ikke noe å ta for gitt, det er mange nok distraksjoner på Ekebergsletta og i tiden rundt kampene til at det går utover det sportslige, jeg vet at guttene har kost seg masse, men jeg vet også at dette er en gjeng som forbereder seg godt og det tror jeg har hjulpet dem.

– I tillegg til det sportslige så ble det en fantastisk eksponering for klubben, våre kjære sponsorer ble fremtonet veldig godt på TV, Tore Kleppe, alle foreldre og venner ga alt på tribunen og alle som ble intervjuet viste seg frem på en flott måte som klubben kan være stolt av. I tillegg har alle Os-lagene som har deltatt på Norway cup i sommer gjort en flott jobb og representert klubben vår på en flott måte, påpeker Endre Brenne.

Samtidig som G17 spilte finale på Norway cup spilte Ole Martin Kolskogen finale med G16-landslaget på Island mot Danmark:

– For Os som klubb viser det bare at det gror godt i klubben, avslutter Endre Brenne.