Sjansesløsing resulterte i ett poeng

Christoffer Hafsås setter straffen mot Haugesund 2 rett i mål. FOTO: MIDTSIDEN.NO

Os satt igjen med uavgjort, 1-1 og ett poeng hjemme mot Haugesund 2. Kampen ble styrt veldig mye av vertene, men det var et kompakt lag fra Haugesund som møtte osingene på Kuventræ:

– De kom med 5-6 A-lagsspillere for første gang denne sesongen, litt typisk at det ble mot oss, men sånn er det nå bare. I tillegg lå de veldig lavt, tett og kompakt og jaktet overganger. Det hadde vi ganske god kontroll på gjennom hele kampen, det var èn gang de kom gjennom, men da vartet Anders Fossen Lunde opp med en flott benparade, sier Hassan El Fakiri.

– Tregt og forutsigbart

Hassan mener Os spilte en ok kamp og burde hatt med seg alle poengene, men at laget presterte litt avventende i går:

– Vi viser nok en gang respekt for et lag vi ikke bør respektere i det hele tatt. Ikke noe negativt ment om Haugesund 2, men dette gjør oss litt nølende og avventende. Vi har et svakt balltempo og tør for lite å bruke relasjonsspill i mellomrommet. Selv om mellomrommet er lite i slike kamper mener jeg vi har ferdigheter til å gjennomføre dette. Dette vil skape variasjoner og vi får sprukket opp motstanderen enda mer, påpeker Hassan.

Skulle hatt straffe nr.2

Rafael Villen ble slått i ansiktet ved en innleggssituasjon inne i 16-meteren til Haugesund 2 i siste spilleminutt, men fikk ingen straffe:

– Det var synd ettersom Haugesund-spilleren etter kampen innrømmet hva han hadde gjort, men dommerene gjorde en godkjent kamp, de må få lov til å gjøre feil de også, avslutter Hassan.

Dette skriver lokalmedia:

Os&Fusa

Midtsiden

Kampfakta:

Os – Haugesund2 1-1 (0-0)
Målscorer Os: Christoffer Hafsås (straffe)
Os sitt lag: Anders Fossen Lunde, Biko Brennan, Knut Spangelo Haga, Torkel Hjertnes, Divaldo Cardoso, Marius Mikkelsen, Rafel Villen Villen, Torgeir Lunde, Steffen Årseth Ljosheim (Hassan El Fakiri, 80 min), Christoffer Hafsås (Thomas Lunde Fosen, 62 min), Enrique Crespo Søvik.
Gult kort: Enrique Crespo Søvik

Neste kamp går på Kuventræ, kommende mandag mot Ålesund 2.