Reisebrev dag 6 og 7 – Takk for turen!

Etter ei god veke med trening og lagbygging på og utafor bana er seniorlaga våre no komen heim. Her kjem eit siste reisebrev!

Os 2

Vi vil gjerne benytte sjansen til å takke alle våre lesarar som har lidd seg gjennom skrivefeil og dårlig setninger formulerte. Til tross for dette har vi fått mange positive tilbakemeldinger på hvor mye bedre våre reisebrev var i forhold til alle de andre sine. Takk for det.

Først og fremst vil vi takke gutta på Os 2 for ett fantastisk opphold i sydenland. Det har vært mye latter, intimitet, litt grin og gnåling fra de yngste som har følt seg dårlig behandlet, samt litt vennskapelig knuffing oss imellom. I slutten av veko har flere av oss begynt å stille spørsmål til egen seksualitet, ettersom antall rumper og andre ting (i alle lengder og størrelser) som har blitt sett har vært skyhøye. Det blir godt å komme heim til venner og familie som tar vare på oss, slik at vi slipper å huske på det selv.

Dagen i går (Fredag) var en ellers rolig dag som bestod av to trening samt noen av oss fikk sjansen til å spille på a-laget (de som har vært veldig snille gutter). Kampen var usedvanlig rolig der dommeren forberedte munnen til kveldens spillejobb med symfoniorkesteret, til vår store begeistring så hadde vi fugleperspektiv på FC Klitt som trente på nabobanen. Fotballaget følte seg sikkert ikkje heilt bekvem når 10-12 gutter iført hette og solbriller ikkje klarte å holde øyekontakt med de. ‘A-laget’ tapte kampen sin, 0-1, mens Os 2 vant begge sine kamper, kven er best no kanskje?

Etter kampen var det duket for festmåltid i salongen, eller det såg i hverfall sånn ut når den ene Os-spilleren kom etter den andre. Os gensarane var bytta ut med vakre kjoler og fagre smykker, damelaget hadde også pynta seg for anledningen.

Når klokka slo 20:00 var det duka for talentkonkurranse for førstegangsreisande, samt andre varierande innslag. Baste var førstemann ut, og for å slikke skikkelig ræv, fremførte han en sang Kats Mato har vært med å spille inn, nemlig ‘Brødrene Odal 2017’. Etter dette var det duket for en av de der A-lags divaene, det var okei det. 

Etter dette var det tid for en rimelig ung trio bestående av veldig skjønne jenter. Dette var til tulletrioens store begeistring som etter en lang uke ikke klarte å ta blikke av de. Vi kan ikke starte å fortelle om NasseNøss, da dette ikke egner seg i det hele tatt (kanskje en historie for en annen gang). Neste nummer opp var vår kjære, elskede, fantastiske, flotte, nydelige Erlendinho Sørås Storebø. Han fremførte en nydelig versjon av Bjørn Eidsvågs Skyfri himmel, acapela-style. De neste fremføringene er mer eller mindre uviktig, bortsett fra noe med metoo kampanjen.

Den siste fremføringen derimot bestod av to medlemmer av tulletrioen, og denne gangen var det jentens tur til fordufte bort i de gode looksene til Knut og Snott. Det var fantastisk flott og nydelig fremføring av de to skruene som kanskje ikke er skarpest i skuffen. Kvelden ble en suksess med mange gode stunder og samtaler, men kunne ha vært gøyere hvis vi kunne knekt nedpå noen bjørnunger.

Lucifer var grei nok til å gi oss en halvtime med ekstra søvn i dag. Det ga ingen forskjell og det var fremdeles helt forferdelig å våkne. Bussturen til flyplassen var to timer med trøtte tryner og klam luft, men gikk som alltid heilt fint. Når vi ankom flyplassen stod det rundt syv politimenn iført maskingevær og pistol, kanskje de hadde hørt rykter om den forferdelige oppførselen til pylsesniken…?

I skrivende stund så sitter vi på Gardemoen etter å ha brukt mer penger enn vi tørr å innrømme på mat og drikke. Det har vært en kjempetur, men det blir endelig godt å ha litt pause fra all moroa (det er mulig å ha det for gøy).

For en aller siste gang;
God natt, sov godt, og ei helsing heim til alle foreldre som må bruka lørdagskvelden på å henta barna sine samt bruke søndagen til å vaske skittenklær.
xoxo Ludvig & Baste

Damelaget

God kveld mine flotte vennar!

Til frukosten i dag var alle presise som vanlig. På dette har det vært overraskende lite bøter å få inn til kassen. Alle var klare for ein ny spennande og fartsrik dag. Det gjekk rykter dagen før om at det skulle bli ein dag full av sol og lite vind, så alle jentene gledet seg ekstra masse!

Første treningsøkt var det fokus på hurtighet, og dette var tungt for mange etter syrefesten som fant sted under damenes mester i går. Etter treningen var det tid for å nyte den siste sjansen for å få sol før heimreisen i måro. Over halvparten av jentene gikk ut for å få litt sol og D-vitamin på de nøttebrune kroppene (les blekeste du finner). Guttene kom diltende etter når de såg jentene ligge i bikini på solsengen, lurer på ka de var ute etter? Så kom Coach Kvålis som skulle tøffe seg og stakkars Agathe blei kastet ut i det kalde bassenget.

På vei til dagens andre økt klarte klumsen Kvåle å knuse ei gigantisk potte utenfor hotellet. Det ble da både latter blant jentene og guttene, og en gedigen klovnebot til sjefen sjøl. Selve treningen blei kort på grunn av at vi skulle se våre herrer spille mot et tsjekkisk lag. Under treningen ble det masse spill, og fleire brukte også denne muligheten til å jobbe for å få den solbrune fargen de ville ha.

Tradisjonen tro så avslutta vi med show, der NESTEN alle førstegangsreisende måtte opptre. Og deretter ble det nok ein gang kort og annen hygge. Takk for denne gang!

Hilsen Ingeborg, Maria og Anna

A-laget

For det første vil me nytte anledningen til å takke alle for turen. Til tross for uheldig vêr har me hatt ein fin veke sportsleg og sosialt, og reiser heim igjen klare for å prikke inn formen til seriestart.

Fredag spelte me kamp mot det tjekkiske laget Frydek-Mistek og tapte 0-1. Med litt marginer med oss hadde resultatet vore annleis, men me fekk ein god gjennomkjøring. Me viste til tider gode tendenser mot tsjekkerne, men også at me har noko å jobbe med før seriestart. Det skal me få orden på! 

I tillegg til mykje god trening, strålande stemning og godt samhald i Os-bataljonen har treningsleiren vore meget innbringande for botkassen. Botmafiaen med Havsgård, Færøvik og Bødtker i spissen har i lag med mange gode medhjelpere sørga for at dei interne reglane for laget har blitt opprettholdt. Verst har det gått utover trenerteamet med Mo i spissen! 

Kort oppsummert har det vore ein fin treningsleir med fantastisk fellesskap og samhald på tvers av laga, godt treningsopplegg og flittige bøter!

Takk for følget!