Reisebrev – dag 4

Damelaget

Gadddabooom!!! Då var det kampdag, etter en lang natts ventetid våknet vi kampklare me draktene halvveis på. Sjefen lot oss stille uthvilt til frokost klokken ni, med henhold til at ingen rørte pannekakene. Etter en næringsfull frokost var vi klare for 17 mai tog i de tyrkiske gatene me Jeanett som turguide. Lite visste vi at damen ikkje eide retningssans. Etter å ha blitt dratt opp og ned i gatene litt vel lenge fant heldigvis noen av jentene veien heim. Hadde vi hørt på jea hadde vi gått der ennå.

Heldigvis rakk vi alle lunsjen før bussen kjørte oss til Antalya. Stemningen va nesten for god, og Jeanett fikk klar beskjed om å roe seg for å slippe å måtte gå siste stykket. Hakk i hæl satt Kristine, med to vettskremte karer, Martin & Erlend som ikkje helt skjønte kva de hadde sagt ja til. Etter å ha kjørt forbi eks antall håpefulle baner endte vi langt inne i bushen, hvor garderobene var i en garasje. Opplegget var så profesjonelt at i denne treningskampen var det kun tillat med tre bytter, men da fikk dommeren bryne seg på engelsken til Coach Kvåle.

Midt i Stian’s siste peptalk hørte vi plutselig ei høne som kakla og Marita klarte ikkje å dy seg og kom med tidens kommentar: Det e bare høno til Jeanette som e sulten!! Alle brøt ut i latter, men heldigvis ble ikkje Stian fornærmet for avbrytelsen og lo høyest av alle. En smule latterfull gikk vi alle ut på banen og var kampklare som aldri før. Det gikk ikkje mange minuttene før jubelen kunne høres helt tilbake til hotellet. Til pause var stillingen blitt allerede 4-1. Det var et enda mer tent tysk lag som kom tilbake til andre omgang, men vi klarte oss fint og putta 2 mål til og stillingen endte på 6-1. På hotellet klarte nesten ikkje guttene å vente på at vi skulle komme tilbake så de kunne hedre oss med applaus, klem og slengkyss. 

Kvelden ble avsluttet med quiz og felles kos på hotellet. Takk til Jeanette som sponset flotte gaver til Quizen!!

Klems fra Thale, Amanda og ho eldre som ingen kan alderen på…

Os 2

Reisebrev Onsdag 27. Februar

I dag stilte 20 Os 2 spillere tidsnok til frokost, noe som var veldig sjokkerende ettersom Knut (tulletrioens leder) hadde dratt en all nighter med haribo og burn. Vi stilte trøtt i trynet på treningsfeltet klokken 08:00, men våknet fort til live når coach Martin fikk seg en heftig krangel med tufsetomsingen av en gartner på treningsanlegget. Krangelen endte med at Martin fikk det som han ville da han nevnte at han tok 200kg i markløft og flekset en bisse. I dag slapp vi heldigvis de ufyselige trynene til Tobias NasseNøss, Lonas Hovland og Trym Hjørnefis fordi djevelen av en A-lagstrener skader 70% av «spillerene» sine…

Tilbakers på hotellet ble det ingen plasking i utebassenget til de slitne pensjonistenes store skuffelse. Likevel presterte Elias å miste handkleet sitt som førte til en sjenert applaus fra damelaget til FC Split.

Det ble en kvikk lunsj i dag, nok en gang uten coach Martin fordi han skulle «trene». Dette medførte at tulletrioen ble sittende ved dessertbordet utover lunsjen, mens resten satt seg med damene til FC Split.

Når uret slo 12:55 var vi samlet igjen for å dra til Alanya for å praktisere go-kart kjøring. Ingen bombe at coach Martin igjen ikkje hadde mulighet til å være med oss da han skulle ‘trene’ et damelag. På Go-Karten var det ett klart skille mellom rundetidene, da Scott presterte med en rundetid på hele 53,02, mens Felix sjokkerte oss alle med en snabla god tid på 44,69. Utrolig nok havnet ikke nasseNøss på sisteplass med sin forferdelige bestemoraktige kjørestil!

Dagens største høydepunkt var da Elias fekk beskjed om at det var både iskrem og pannekaker i middagssalongen. Sjokkerende nok var treneren vår ingen plass å finne denne gangen heller, da damelaget har blitt en viktigere brikke i coach Martins liv (hold deg oppdatert på Finn.no for en mulig fast trenerstilling).

Noen timer senere var det duket for Quiz ala Brenneriet, som bestod av alt fra damer til hovedsteder. Mange av guttene hadde gledet seg enormt til denne kvelden, ‘endelig er det mulighet til å konversere med kvinnemenneskene fra damelaget.’ sa Tobias Nøss og smilte lurt. Bajas Baste og Oscar dro det lengste strået, og havnet på et snabla godt lag.

Til kvelds ble det servert dårlig karaoke fra fana-gutta samt noen middelmådige tyskere. God Natt, sov godt og ei helsing heim til alle søsken som kan jobbe med favorittstempelet sitt.

For å avslutte det hele, har Bajas Baste formulert et dikt om det han elsker aller mest utenom damer;

Dryling
Du trer på matten
I svarte natten
For å øve på det du elsker mer enn alt
Din store lidenskap siden dagen du ble fortalt
Lærkulen ligger og skriker etter pryl
Og sier så vakkert «vær så snill, dryl!»
Du stiller deg opp og lader kanonen
Ingen kan stanse deg når du er i sonen
Du setter fart mot den uskyldige ballen
Vell vitende om at en liten feil og den ender på taket av hallen
Du kjenner at ballen sklir av foten
Og får vann i munnen når du ser den suser mot noten
Du kjenner dette var nådekysset
Kulen sniker seg knallhardt i krysset
Du kjenner det bobler og rusen er vill
Endelig fikk du det skikkelig til
Du kysser banen og takker for i dag
Før du må hvile for morgendagens nye slag
– Baste Træen

Hjertelig hilsen Ludvig, Baste og Valle.

A-laget

Os sin største fan i Tyrkia!

Mats Cato hadde fortsatt ikkje komt seg over gårsdagens nederlag i go-kart og kom med antagelser om korrupsjon og fiksing med tidene i morgentimene i dag. Heldigvis fekk han og resten av gutta noko anna å rette fokuset mot etter dagens første økt. En tyrker med navn Alex Talip Ok hadde tatt turen til treningsanlegget for å møte laget med bluss, Os-sjal frå 19 pil og bue og Solsiden-capser. Ja, du leste rett, med eit stort smil delte han ut Solsiden-capser og kommentarer som «Solsiden er konkurs» og «Havnechefen har tatt over». Me kan vel med trygghet sei at han er Os sin største fan i Tyrkia! Til alles store overraskelse skulle det altså vise seg at denne likanes karen var bestekompisen til Steffen Kvamsdal! 

Etter det gledelige møte med Kvamsdal sin tyrkiske venn, suste tiden avgårde til dagens andre økt. Der var det duket for dagens romkonkurranse, som i dag var regissert Kasper Færøvik. I en tverrliggerkonkurransen med en vri var det Husnesduoen, Rune og Roger som trakk det korteste strået. Dermed bot. Det er ellers verdt å merke seg den utradisjonelle bekledningen til ein sjuk Tøssebro som stilte i dongeribukse og fotballsko til dagens andre økt. Dersom du lurte, han skulle ikkje trene. 

I kveld var det duket for Quiz a la Brenne med feite premier frå Jeanett Kallekleiv sitt Borg Vêr. De eksklusive premiene skapte stor temperatur i salen til Brennebassen sin store fortvilelse. Det var derimot ingen tvil om kven som stakk avgårde med seieren – det var jaggu meg team Kallekleiv sjølv. Gratulerer! 

Dagen blei nok ein dag runda av med kortspel, der Røttingen prøvde seg på nytt – med noko blanda hell kan ein vel sei. Det viktigaste er i alle fall å delta. Betre lykke i morgon! 

Alt bra i Tyrkia med andre ord. God natt!

Beste helsing kapteinen!

Vinnarlaget på quizen