Reisebrev – dag 3

Os 2

Reisebrev, Tirsdag 26. Februar 2019

Det var ingen som kunne tru sine eigne auge når 20 gutter stod linet-up i frokostkøen, alle presis utenom coach Martin… Grunnet dette prestere flere på laget å sette seg ned på damelaget sitt bord. En ferieflørt kanskje? Kven kveit?

Etter ein knall treningsøkt var det tid for obligatorisk dyppings i utebassenget før noen av oss gikk videre til bassenget i underetasjen. Her viste det seg fort at støynivået var litt for høgt, da en av hotelldirektørene kom innom og gav streng beskjed om at det var forbudt å kose seg, og at samtlige ville bli plassert på en bade-svarteliste om oppførselen fortsatte.

Til lunsj var vi ikke like heldig med oppmøte da ‘tulletrekløveren’, Scott, Elias og Knut kom forseint, igjen, for og så komme med en elendig unnskyldning som innebar, damer, mobiltelefon og body lotion. Til no virker det som om de har en intern konkurranse der det er om å få flest straffer.

Vi var overlykkelig for å kunne låne dametrener Stian Kvåle med oss på den siste treningen. Lykken var kortvarig da det viste seg at Stian, i kjent stil, hadde glemt nøkkelen til utstyrsboden. Bussen ble stanset momentant. Scott ble sendt på løpetur for å hente nøkkelen inne i lobbyen, men presterte å spørre etter vegen enno bussen var 30 meter fra hotellet. Etter endt trening viste det seg at det var mangel på tre baller. Selv om guttaboysa gjorde en grundig sjekk i alle kriker og kroker var det ingen baller å finne. Det ble fort lagt ut rykte om at damelaget hadde mistet ballene dagen før, men til dags dato så er dette bare en konspirasjonsteori.

Til middagen var igjen ‘tulletrekløveren’ ingen plass å finne, og for å gjøre vondt, verre, ble Scott tatt i å gjemme bort ris og kjøttboller i servietten sin. Han ble fort sett skyldig i dette regelbruddet, men protestere på å dele straffen med Ludvig, da dette var hans ide. Dette ble det selvfølgelig ingenting av, og Ludvig er like uskyldig som den dagen han ble født. Det var ikke bare nedturen for ‘tulletrekløveren’ under middagen, for Elias ble tatt imot med åpne armer av iskremmannen, Jonolé. Stemningen var god mellom de to, og vi kan trygt si at Elias har fått seg ÉN venn.

Etter middag ble hele elleve legger barbert etter godt initiativ fra Jonas. De påstår at de gjorde det for å aerodynamikken skyld, men hovedtanken bak det var vel egentlig å dekke savnet av det motsatte kjønn. Kvelden ble avsluttet med kortspill, der taperen måtte hente brus til vinneren. Nesten alle glassene var i bruk i baren, før det var duket for dans med damelaget, og for å si det sånn, så var det mange misunnelig blikk blandt de titalls pensjonistene som satt rundt og såg på. Vi gikk alle av dansegulvet til stående applaus.

Sov søtt, drøm godt, og ei helsing heim til alle foreldre som slipp å rydda rommet til sønnene sine denne veko.

Klem Ludvig, Bjarte og Valle

Elias superfornøyd med to iskremer som han fekk frå kameraten sin Jonolé.

Damelaget

Hei alle sammen!

Her kommer reisebrev dag tre fra damelaget. Dag tre for damene startet rolig med frokost kl 09:00 og en noe uthvilt gjeng. Grunnet storkamp mot tyske motstandere onsdag, var det laget for en noe roligere dag for damene. Treningen startet kl 11:00. Vi var så heldig å få låne Rune Åsheim Mo for en kort treningsøkt, med litt terping på formasjon og defensivt press. Været på morgenkvisten var både òg, delvis overskyet og noen regnbyer. Etter treningsøkten var det bare for damene å hoppe i dusjen og hive i seg litt lunsj, før turen gikk videre til Alanya.

Etter cirka en times busstur stod go-kart og tyrkisk shopping for tur. Etter en vellykket go-kart runde endte Amanda på topp av damene, en like hissig opptreden på go-kart banen som på fotballbanen. Turen gikk videre til shoppingsenteret i Alanya. Jentene var som forventet klar for å bruke litt penger på jalla-jalla, og shopping ble det. Vi velger å ta med en noe artig hendelse i dette reisebrevet, som damene ble forelagt ved frokostbordet. Det var da ingen ringere enn vår kjære Jeanett som hadde et noe pinlig og uhyggelig møte med vaskedamen. Jeanett hadde satt seg fredfullt og godt tilrette på toalettet, da med toalettdøren åpen. Midt i en noe uhyggelig utpressing og i et siste utpust, kommer den tyrkiske vaskedamen med sitt nydelige glis inn for å si hei. Den varme velkomsten ble ikke så godt tatt i mot av en noe pinlig berørt Jeanett, da hun var i siste del av en noe hett utpressingsøkt innimellom slaga. Dette ble det full latter av fra en noe sliten gjeng rundt frokostbordet.

Det ble etter strenge beskjeder fra Stian Kvåle en tidlig kveld for samtlige av damene. I seng kl 22:00 og fullt oppladet til kamp mot tyske damer kl 15:30 tyrkisk tid, onsdag. Vi gleder oss til kamp! Ønsk oss lykke til!

Hilsen fra Elise, Malin & Agathe

A-laget

Som vanlig startet dagen med frokost 06.59 og det var en motivert gjeng som var klar for den tredje dagen med trening. Motivasjonen sank betraktelig når vi ankom et stengt treningsanlegg med regn i luften. Treningen bestod av mye god kontringsfotball som hadde gjort Drillo stolt. Etter treningen satt U-laget i bussen og ventet på at vi skulle finne ballen som Anders Havsgård hadde murt over gjerdet og ned i krattskauen. Heldigvis tok Vegard Skeie rennefart og stupte med kråkenebbet først ned i buskene og fant ballen. Etter økten inntok vi vårt andre måltid som bestod av mye god mat, etterfulgt av restitusjon i basseng og badstue.

Etter noen rolige timer på puten var det klart for å sette nebbet i retning gokartbanen. Etter 100 gode meter i bussen oppdaget Kasper Færøvik at han hadde glemt Fabian Bødtker på dass. Bussjåføren tok ansvar og rygget hele veien tilbake til hotellet hvor en småflau Fabian ankom bussen til stående jubel. På bussen var det god stemning mellom A-laget og damelaget hvor de digget musikk fra øverste hylle. Mens alt dette pågikk hadde vår kjære engelskmann noe spesielt på lur. Han hadde nemlig forberedt noe spesielt for damene. Folk ble lang i nebbet når de oppdaget en smyger ut av en annen verden som kom fra bakerste rad på bussen. Enkelte damespillere ble slått ut av den forferdelige stanken og flyktet fremover i bussen til Rune Mo sin store begeistring.

Da vi ankom gokartbanen merket vi at pulsen økte hos enkelte spillere. Så høy på seg selv som han er, så hadde MC Moldskred meldt seg selv som en soleklar favoritt til å vinne, med en odds på 1.60. I tillegg så hadde han gitt vår solide venstreback Harry en odds på hele 70. Etter innledende runder var det klart for finale. Ved startstreken satt en selvsikker Mats, med store forventninger til seg selv. Lite visste han at Steffen Kvamsdal hadde andre planer. Steffen slo til med ny banerekord, og Mats gikk skuffet og smågretten tilbake i bussen.

Etter gokart gikk turen videre til kjøpesenteret, hvor coach Brenne slo på stortrommen og besøkte samtlige kafeer. Enkelte spillere gikk for å shoppe, mens andre gikk for å kjøpe seg is. Ismannen leverte et show i verdensklasse og vår kjære Vegard Skeie er fortsatt lang i nebbet, og skjønte ikke helt hva som skjedde. (Videoen kan du se lengre nede i innlegget) Når at alle hadde fått gjort sitt, vendte en sulten og sliten gjeng retningen tilbake mot hotellet, hvor det ventet et saftig måltid som samtlige hadde gledet seg til. Morgendagen blir desto tyngre med to beinharde treningsøkter, som vi ser frem til!

Beste hilsen rom 3217, Havsgård og Færøvik.

 

Diverse bilder fra dag 3: