Os – Haugesund 2 på mandag

Mandag klokken 18.00 braker det løs mellom Os og Haugesund 2. Laget fra sør har hatt en tøff åpning på årets Tipping liga og ligger i bunnstriden:

– Det blir nok ikke en lett match som møter oss på mandag. Tippeligaen er i gang igjen og dette er en mandagskamp som da gjør at de har muligheten til å mobilisere med litt spillere fra A-troppen sin. Men det tar vi uansett som en gøy utfordring, påpeker Hassan El Fakiri.

FOTO: Midtsiden.no

Tre mål, syv poeng

Os hadde en tapsrekke på fire kamper, men så har det tatt tak i det defensive og laget har kun sluppet inn ett mål på de tre siste kampene. På samme side så har det ikke blitt mange scorede mål, men tre mål signert av Rafael Villen, ett mål i hver kamp, har resultert i to seire og en uavgjort:

Rafael Villen scoret Os sitt mål borte mot Herd.

– Vi har måttet ta tak i det defensive, det er ikke noe hokus pokus, men det handler om detaljer. Vi har i tillegg funnet mer og mer tilbake til det offensive spillet og mot Herd var vi gode og hadde fortjent bedre. Nå er vi klare for å gi Haugesund en tøff utfordring og vi gleder oss til kamp, avslutter Hassan.

OS – HAUGESUND 2 / MANDAG / KL.18.00 / VELKOMMEN:)