Os Fotball

NY HEIMESIDE: https://osfotball.no

Os fotball er ein stor breiddeklubb med over 700 aktive spelarar og omlag 100 trenarar og leiarar. Klubben har ein stolt historie, med blant anna spel i Norges øverste divisjon på herresida. Klubben har i dag totalt 55 lag, frå gutar/jenter fødd i 2014 til seniorlaga våra på herre – og damesida. Både herre- og damelaget spelar i 3.div i 2020.

Visjon og verdier

Os Fotballs visjon er «trygghet, fotballglede og utvikling for alle». Os Fotball skal til enhver tid aktivt jobbe for en trygg og god arena for alle som spiller fotball i Os. Våre kjerneverdier er levende, ambisiøs, inkluderende og humør.

Levende
Vi skal være en åpen og ærlig fotballklubb. Det skal være stor takhøgde og aksept for at vi alle er ulike. Både på og utenfor bana ønsker vi mennesker som tør by på seg selv, viser engasjement og livsglede.

Ambisiøs
Vi skal ikke være redd for å søke nye utfordringer og fremgang. Det som var godt nok i år er ikke nødvendigvis godt nok neste år. Vi skal tørre stille krav til hverandre og ha en ambisiøs og positiv fremtoning.

Inkluderende
Vi skal ha en inkluderende holdning der alle er velkomne i Os Fotball familien. Vi skal være ydmyke, gode og ærlige med hverandre.

Humør
Vi elsker latter og glede. Fotball skal spilles med energi og et smil rundt munnen. Det skal være artig å komme til Kuventræ og vi skal skape de rammene gjennom åpenhet, ærlighet og positivitet.

Styret

Bak frå venstre: Torkel Hjertnes, Jan Frode Skeie, Leiv Gunnar Heggland og Vidar Bahus. Framme frå venstre: Kine Lunde, Marita Kristine Arentzen og Torill Blindheim.

Leder: Leiv Gunnar Heggland
Nestleder: Kine Lunde
Kvalitetklubbansvarlig: Marita Kristine Arentzen
Fair play – ansvarlig: Kine Lunde
Politiattest-ansvarlig: Kine Lunde
Styremedlem: Erik Monsen

I tillegg har styret fordelt arbeidet i fotballgruppa i tre underutvalg, der utvalga er representert med ein person frå styret.

Anlegg: Vidar Bahus
Sport: Jan Frode Skeie
Marked: Marthe Kristensen 

Link til Os fotball sin sportsplan:

Sportsplan-Os-Fotball

Os Fotball sin klubbhandbok:

Håndbok Os Fotball oppdatert versjon 21.09.2020

Aktivitetshjul 2020

Målklubben: http://j.mp/37WCgo5

Skadeforsikring:

Os Fotball har tegnet fotballforsikring som gjelder alle spillere i klubben (for under 12 år forutsetning at en har tegnet medlemskap i Os Turnforening og betalt den).

Ved skade skal du ringe Idrettens Skadetelefon på 02033 Fotballforsikringen gir deg tilgang til;

  • Helsepersonell med spesialkompetanse på fotball- og idrettsmedisin
  • Bestilling av utredning og behandling
  • Tilgjengelighet og oppfølging
  • Utredning innen 24 timer (MR-undersøkelse)

Skadetelefonen er åpen alle dager mellom kl.09.00 og 21.00

https://www.fotball.no/klubb-og-leder/forsikring/