Møt vår nye sponsor Atelas!

Team Atelas er med på laget!

Atelas er ledende på digitale regnskapsløsninger – møt vår sponsor!

Os Fotball har den store glede av å meddele at økonomihuset Atelas har inngått et samarbeid med Os Fotball.

Økonomihuset ligger midt i Os sentrum (Brugata 6), og overtar fra desember hele 4. etasje i det som tidligere ble omtalt som DNB-bygget.

Hvorfor samarbeider dere med Os Fotball?

«Os Fotball gjør en svært viktig jobb for å utvikle talent og mestringsfølelse. Det å være aktiv og møtes er sosialt utviklende for barn. Mange skal senere i livet trives i en jobb, og da vil det de har med seg fra Os Fotball være gull verdt. Så vi gjør dette ut fra en helhetstanke om å være en bidragsyter for et godt oppvekstmiljø i Os. Vi har over år registrert at Os Fotball har tatt en viktig rolle i dette arbeidet, og vi håper at flere ser dette og vil bidra».

Kan dere si litt om Atelas?

«Vi er et moderne og fremtidsrettet selskap, som leverer kvalitetsfokuserte tjenester innen regnskap, lønn og økonomisk rådgivning. Vi digitaliserer og automatiserer standardiserte prosesser og bruker minimalt med tid på manuelle oppgaver. Vi er derfor ett av de få regnskapsbedriftene som er 100% elektronisk. Vi benytter de beste skybaserte systemene som finnes, slik at hverdagen til våre kunder skal bli så enkel som mulig. Da kan kunden bruke tid på det de er gode til. Vår erfaring er at svært mange ikke er klar over hvor mye tid de kan spare på å velge nye løsninger», sier teamet til Atelas før dei legg til.

«Vi er i dag fem ansatte, og har på samme måte som Os Fotball ambisjoner om utvikling, derfor er også vi opptatt av å bygge et godt og sammensveiset lag».

ME YNSKJER ATELAS VELKOMMEN TIL TEAM OS FOTBALL! 

Sjekk ut den nye sponsoren vår her:

Kvalitetsfokuserte tjenester innen regnskap, lønn og økonomisk rådgivning