Norgeshus Byggmester Kjell Aarvik, Rørleggermester Stig E. Nilsen og Malermester T. Kvittingen fortsetter engasjementet i Os Fotball!

Det er ein glede å meddele at Os Fotball sine gode samarbeidspartnarar Norgeshus Byggmester Kjell Aarvik AS, Rørleggermester Stig E. Nilsen og Malermester T. Kvittingen forlenger engasjementet sitt i klubben! Stabilitet er utruleg viktig for oss som klubb og me set stor pris på at dei vil fortsette samarbeidet.

Norgeshus Byggmester Kjell Aarvik AS

Bjarte Aarvik, dagleg leiar hos Norgeshus Byggmester Kjell Aarvik AS, er med vidare på laget!

Norgeshus Byggmester Kjell Aarvik AS er ei allsidig mesterbedrift med over 30 års erfaring. Dei har base i Industrivegen og tek oppdrag i heile Hordaland. Dei har solid fagkompetanse og kan tilby alt frå nybygg til rehabilitering av hus, hytter og garasjer.

Me er veldig glade for at Norgeshus Byggmester Kjell Aarvik AS er med vidare. Me er takksame for støtta og ser fram til vidare samarbeid!

Sjekk dei ut på nett her: https://www.norgeshus.no/forhandlere/ka/

Rørleggermester Stig E. Nilsen 

Trenger du rørlegger til huset eller leiligheten? Lurer du på å pusse opp badet? Har du noko som ikkje fungerer slik det skal, eller kanskje eit varmeanlegg som treng service? Rørleggermester Stig E. Nilsen er ei bedrift som utfører det meste av arbeid innan rørleggerfaget. Sjekk dei nærmare ut her: http://www.osvvs.no.

Me er takksame for at Rørleggermester Stig E. Nilsen forlenger engasjementet sitt i klubben og me ser fram til vidare samarbeid!

Malermester T. Kvittingen

Malermester Terje Kvittingen (nr to frå venstre) og teamet fortsetter sitt mangeårige engasjement i klubben (Foto: malermesterkvittingen.no).

Me er veldig glade for at Malermester T.Kvittingen fortsetter sitt mangeårige engasjement i klubben. Malermester Kvittingen er eit profesjonelt malerfirma med lang erfaring innan bransjen. Dei utfører alle typer malerjobber og tapetsering og som kunde kan du føle deg trygg på at det blir levert kvalitetsarbeid til konkurransedyktige priser. Du kan besøke dei i Borgavegen 23 og besøke dei på nett her: https://malermesterkvittingen.no.

Takk for støtta, me ser fram til vidare samarbeid!