Nedrykk for Os A-lag

I dag var det mange ulike scenarioer som kunne skje. Haugesund 2 hadde 10 færre mål enn Os og Stord hadde 5 færre mål enn Os. Regnestykket kan dere ta selv, men med poeng mot Brattvåg hadde Os-guttene klart seg og beholdt plassen i 3.div.

Kampen endte med 0-1 seier til Brattvåg som da rykket opp til 2.div. Stord vant 1-5 borte mot nettopp Haugesund 2. Dermed var nedrykket et faktum for osingene.

– Men det er viktig for oss å poengtere at det er ingen som kan si at vi ikke prøvde å vinne denne kampen. Vi burde faktisk ledet før Brattvåg scoret. Så ender det med at det er fem minutter igjen av sesongen og vi får vite fra tribunen og folk rundt banen at ståa er som den er. Vi har ballen og Brattvåg nekter å presse, det ble rett og slett veldig spesielt. Hadde vi da dundret i angrep og fått 0-2 i trynet på en kontring, som har skjedd nok ganger i år, så hadde det vært en skandale det også, sier Hassan.

– I ettertid ser vi at vi opptrådte feil og burde gått for utligning. Vi ble tatt litt for stundens alvor og jeg forstår de som evt reagerte på dette og til de må jeg bare beklage, sier Hassan.

– Hverken jeg eller spillerne våre har vært i en tilsvarende situasjon tidligere og det gjorde dette ekstra vanskelig. Hvis folk skal dømme oss kun på de siste 6-7.minuttene i en så vanskelig situasjon, så er det svært skuffende, avslutter en svært skuffet Hassan.

Nå venter 4.divisjon for Os A-lag i 2018.