Leverer på og utenfor banen

Etter gjentatte innbrudd og slitsomme timer med reparering av kiosken på Kuventræ har det endelig dukket opp en flott løsning på problemet. Hovedsponsor og eier av H-Vinduet Magnor AS, Ole-Vidar Skaathun, sponset like gjerne en alarm til Kuventræ-kiosken:

– Jeg ble irritert da jeg leste om innbruddene. Kiosken er et viktig samlingspunkt, den bidrar til å skape et godt miljø mellom spillere, publikum og foreldre, sier Magnor-eigar Ole-Vidar Skaathun til Midtsiden.no.

Her briljerer Christoffer Hafsås og skrur opp alarmen i Kuventræ-kiosken.

Takknemlig

Daglig leder i Os Fotball Endre Brenne setter stor pris på dugnaden til medspiller og elektriker av yrke, Christoffer Hafsås og selvfølgelig alarm-bidraget fra hovedsponsor Ole-Vidar Skaathun:

– Dette er et flott samspill og viser en unik sammensatt klubb som får direkte bruk for sine ressurser både på og utenfor banen. Ole-Vidar viser nok en gang hvorfor han er glad i verdiene som til daglig blir skapt på Kuventræ og ser de daglige behovene, dette er vi både ydmyk og takknemlig for, påpeker Endre Brenne, som også skryter av Hafsås sin innsats utenfor banen:

– Han blir litt forsinket til økten i dag, men han viser her at han duger til mer enn å bare score mål og kaste glans på Kuventræ, avslutter Brenne.

Hafsås selv hadde følgende å si:

– Nå er det på tide at Brenne begynner å levere også, det er ikke nok å bare gå rundt på Kuventræ å kaste glans, nå må han begynne å score noen mål også, påpeker Hafsås.

Her kan du lese hele saken på Midtsiden.no