Invitasjon til Veterantreff på Brann Stadion

Fredag 10. november kl. 19.00 – 01.00 på Brann Stadion – Brannbørsen, inngang 9.

For andre gang har Tirsdagsgjengen gleden av å invitere kretsens fotballveteraner fra 50 år og oppover på herresiden til treff, uten ball.

Hovedpunktene i programmet er nå klare, og vi lover en mix av fotball, musikalsk underholdning, mat og drikke, flere kåringer og en spesiell utlodning.

*La oss ta det siste først. En av klubbene som har minst 12 deltakere

(Brann ikke medregnet) i arrangementet vil bli trukket ut som vinner av en hjertestarter til over 12.000.

· Meny blir Biff Bourgognegryte med ris os salat + en pils/mineralvann

· Innslag med en fotballkjendis

· Musikalsk underholdning med entertaineren Ole Gunnar Nagelsett – utflyttet Brann-gutt som har skaffet seg status som kulturpersonlighet på Lillehammer. Han skal også binde programmet sammen i tospann med Jan Rognaldsen.

· KM-utdeling til vinnerne i veteran 50 og 60. (Forbehold om at seriene er avsluttet!). Samarbeid med Kretsen.

· Kåring av toppscorer i veteran 60

· Vi kårer en veteran-ildsjel. De deltakende klubbene inviteres til å komme med forslag til Helge Karlsen, helge@craft.no, innen 1. oktober. En tremannsjury plukker ut vinneren.

· Videoklipp fra Vareggs jubileumsturnering

NB! En omvisning i klubbfacilitetene starter kl. 18.00 presis fra inngang 9. Dette er også inngangen til Brannbørsen. Dørene til arrangementslokalet åpnes kl. 18.30.

Adgangspris er som sist, kr. 500. Påmelding skjer til Bjørn Erik Brandt, e-post bjebrand@online.no, innen 1. oktober. Inngangsbeløpet settes inn på konto 3633.52.21731 – Veteran-Treff 2017 i Sparebanken Vest. Merk innbetalingen med eget navn. Spørsmål om arrangementet kan rettes til Bjørn Erik Brandt, tlf 93087830 eller Frank Skadal, tlf 91307347.