Hassan: – Jeg er veldig skuffet

Hassan El Fakiri var skuffet etter 1-1 borte mot Herd.

Os A-lag spilte i dag 1-1 borte mot Herd. I utgangspunktet kan det høres ut som et godt resultat, men i følge hovedtrener Hassan El Fakiri var dette en stor skuffelse:

– Det er mye klabb og babb i de første 20.minuttene og da får Herd et mål på en corner. Etter dette var det kun ett lag på banen. Vi spilte godt og produserte haugevis med store sjanser. Når vi attpåtil bommer på straffespark i 84.minutt etter å ha chippet den i tverrliggeren for så å få annulert målet etter at returen blir headet i mål sitter jeg igjen med en stor skuffelse. I dag skal vi vinne og det soleklart, sier en tydelig brydd Hassan El Fakiri.

Viktig poeng

Det er ikke alltid lett å se det positive når resultatet svir, men sesongen er lang og mye kan skje enda:

– Det er klart vi skal ta i mot de poengene som kommer vår vei, men jeg føler det har vært mye stang ut og misbruk av altfor store sjanser denne våren, men dette skal vi bygge videre på og det skal løsne for denne gjengen her, det lover jeg at det vil, sier Hassan.

To hjemmekamper

Nå venter Haugesund 2 og Ålesund 2 i de neste rundene for Os.

– Vi skal fortsette å ha et tydelig fokus på èn og èn kamp, Ålesund 2 får vente på seg, nå er det Haugesund 2 som skal få en vanskelig oppgave på Kuventræ, avslutter Hassan.

Dette skriver lokalmedia:

MIDTSIDEN

Rafael Villen scoret Os sitt mål borte mot Herd.

Kampfakta:

Herd – Os 1-1 (1-0)
Målscorer, Os: Rafael Villén
Os: Andrew Todd – Endre Brenne (HB), Divaldo Cardoso (MS), Ole Martin Kolskogen (MS), Knut Haga (VB) – Torgeir Lunde (SM), Rafael Villen (SM) – Torkel Hjertnes (HK), Erik Kanestrøm (VK) – Christoffer Hafsås (S), Marius Mikkelsen (S).
Innbyttere med spilletid: Enrique Crespo Søvik for Hafsås (57.), Steffen Ljosheim for Kanestrøm (70.), Biko Brennan for Hjertnes (83.) og Hassan El Fakiri for Brenne (90.)