G16 med avansement i NM!

Onsdag spelte G16 NM-kamp mot Åsane, det ble seier 5-3. Les G16-trenar Ørjan Sandal sitt referat frå kampen!

G16-trenar Ørjan Sandal er også spelarutviklar i klubben. Her instruerar han unge og lovande fotballspelarar på Kuventræ. (Foto: Os Fotball).

Årets første kamp for G16 ble en kamp av betydning, det var vinn eller forsvinn. Ettersom vi ikke hadde hatt noen treningskamper, fokuserte vi på noen enkle holdepunkter i denne kampen, da vi hadde en soleklar målsetting før kampen, VINNE.

Og spillerne responderte godt på det vi var ute etter. Vi skulle ha en enorm aggresivitet, virkelig flytte beina og vinne dueller.

Så skulle vi ikke ta store sjanser med ball, men fokuserte på hvordan de fleste mål skapes i fotball, nemlig overganger/brudd og dødballer.

Vi hadde et veldig fokus på at LAGET går fremfor alt. Det handler om å gjøre hverandre gode, gjøre jobben for hverandre og stå samler uansett. Et sterkt kollektivt vinner ofte fotballkamper!

Vi ledet 2-0, men til pause stod det 3-3.

Altså fikk vi både medgang og motgang i 1. omgang, men spillerne stod samlet, var opptatt av å gjøre jobben for laget hele tiden, og dette fortsatte bare mer og mer utover i 2. omgang, og tilslutt kunne vi dermed dra seieren i land.

Når vi får en 6-7 kamper sammen, så vil etter hvert også spillet og relasjonene i forhold til hvordan vi ønsker å framstå komme mer og mer. Men nå handlet det om en ting, gjøre alt for hverandre, stå på til siste slutt og vinne kampen.

Laget kan være stolte av den viljen og samholdet de viste!

Laget som startet:
Stein-Inge Nordland Andersland – Oscar Fimreite, Thomas Færøvik, Mats Torp Nielsen, Kerem Duvarci – Vilde D. Veglo, Henrik Sperrevik, Scott Nord Drange – Henrik Johannessen, Ellias Myrlid, Ismael Munoz Urena

Spillere som kom inn: Henrik Toft, Leonard Pfeffer

Ubenyttede reserver: Pål Rye Aasheim, Magnus Fagerbakke, Vegard Mitsem Heggland, Ole Risøen, Julian Sælen

Målscorer: Elias Myrlid 5