Deilig lagseier mot Brann 2

FOTO: Midtsiden.no

Os A-lag tok enda en skalp i årets Tipping liga. 1-0 seieren mot Brann 2 var den andre på rad og nok en gang fikk Os-herrene betalt for sitt defensive arbeid:

– Det var utrolig flott å se at vi lykkes med det defensive som vi har hatt fokus på den siste måneden. Vi er tette og kompakte samtidig som vi er aggressive når vi presser. Brann skapte så og si ingenting før de siste ti minuttene, da var vi slitne og slapp de litt enklere til. Men Andrew Todd skinte som solen og reddet oss, sier en fornøyd Hassan El Fakiri.

Slurv og hardt arbeid

Kombinasjonen mellom offensivt slurv og defensiv hard jobbing gikk hånd i hånd under gårsdagens match:

– Offensivt hadde vi perioder som var bra og perioder som var mindre bra. Vi slurvet dessverre en god del med enkle pasninger og valg både med og uten ballen. Når vi gjør dette på de feile tidspunktene i kampen så blir vi ekstra slitne og da baler det bare på seg. Det var derfor imponerende at vi holdt så lenge før vi slo litt sprekker. Nå har vi holdt nullen i de to siste kampene og vi har fått litt lønn for strevet med det defensive arbeidet, for det handler rett og slett hovedsaklig om å stå sammen og jobbe, påpeker Hassan.

Neste kamp for Os A-lag går borte mot Herd.

– Det blir nok en tøff bortekamp, men det er sånn det er i denne nye 3.divisjonen, det er ingen lette kamper, avslutter Hassan

Kampfakta:

Os – Brann 2 1-0 (1-0)
Målscorer: Rafael Villen Villen
Os sitt lag: Andrew Todd, Biko Bradnock, Endre Brenne, Glenn Krossøy (Steffen Årseth Ljosheim, 26 min), Divaldo Cardoso, Knut Spangelo Haga, Rafael Villen Villen, Torkel Hjertnes (Erik Kanestrøm, 82 min), Torgeir Lunde, Christoffer Hafsås (Enrique Crespo Søvik, 45 min), Ole Martin Kolskogen (Marius Mikkelsen, 45 min)