Accountor Fusa heier fram Os Fotball i 2018!

Accountor Fusa er med på laget i 2018! Dagleg leiar i Accountor Fusa, Jørn Are Lund, og vår daglege leiar, Endre Brenne, poserer her framfor delar av Accountor Fusa sitt nye skilt på Kuventræ!

Os Fotball har fått ein ny sponsor med på laget: Accountor Fusa!

«Det er hyggeleg å sjå at bedriftene i nærområdet engasjerer seg for klubben. Deira støtte legg til rette for eit enda betre tilbod for våre medlemmer», seier dagleg leiar i Os Fotball Endre Brenne.

Accountor Fusa er stolte av å vere med å støtte det lokale idrettsmiljøet.

«Vi i Accontor er jo selv en lokal bedrift og er opptatt av lokalmiljøet. Da er det gøy å være med på å heie frem Os Fotball», seier Jørn Are Lund, dagleg leiar i Accountor Fusa.

Account Fusa er ein totalleverandør av alt innan reknskaps- og rådgjevingstjenester. Med både små og store kunder i ulike bransjer har dei gode løysingar for dei fleste bedrifter. Dei er spesielt oppteken av dei lokale kundane.

«Å kjenne miljøet til kundene våre er veldig viktig for oss», fortell Jørn Are.

Som ein del av ein reknskapskjede med 70 kontorer er Accountor til stede over store deler av landet.

«Det gjør at vi kan tilby et bredt spekter av tjenster, enten det er regnskap, økonomisk rådgivning, lønnstjenester eller inkasso. Uansett hvilket behov du har som regnskapskunde, er vi alltid tilgjengeleg for ein kopp kaffe og en prat», avslutter Jørn Are frå Accountor.

Os Fotball er strålande nøgd og set stor pris på at Accountor Fusa er med på laget i 2018!

Les meir om Accountor på deira heimeside: https://www.accountor.no/nb/fusa